Coronavirus (COVID-19): Hoe goed ben je erin, om de mensen, in jouw organisatie, de broodnodige adempauzes te laten nemen?

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 16:57

Het Coronavirus heeft de samenleving en economie overgenomen.  De impact is enorm. Je ziet mensen en ondernemingen verschillend reageren en optreden. Sommige raken in volslagen paniek. Anderen lukt het om rustig te blijven. 

Hoe het ook zij. We moeten er met z'n allen doorheen. 

Neem je dagelijks de tijd om te blijven ademen? Stel jezelf 3 vragen:

  1. Neem ik de tijd voor de broodnodige adempauzes?
  2. Wat kan ik daarover leren en hoe pak ik dat dan aan?
  3. Hoe zit dat eigenlijk met de mensen in mijn organisatie?

Als manager/leider wil je uiteraard jouw mensen zo goed mogelijk leiden en in staat stellen om optimaal te presteren en groeien.
Mensen zijn bijzonder en tot veel in staat. Maar mensen hebben allemaal wel een aparte gebruiksaanwijzing en zijn gevoelig voor interne en externe stressfactoren.

  • Wil je dat mensen optimaal presteren?
  • Wil je dat mensen elke dag gemotiveerd zijn?
  • Wil je dat mensen elke dag betrokken en gefocust zijn?

Het is, meer dan ooit, belangrijk om te weten, dat mensen van nature het beste leven en werken o.b.v. emotie gedreven doelen. Als je jouw economische doelen daar het gevolg van maakt, kunnen de prestaties met 30-40% verbeteren en los je bovendien nog een aantal andere problemen op.
Wil je weten wat de effecten, van de stress-succes-keten, binnen jouw organisatie, op de prestaties, resultaten, groei en ROI zijn?
Gan dan naar: https://lnkd.in/er54BvT