Investeer nu in de gezondheid van jouw organisatie!

Coronavirus (COVID-19): Hoe maak jij in jouw organisatie van een slechte dag een goede?

Gepubliceerd op 22 mei 2020 om 15:07

Het Coronavirus heeft de samenleving en economie overgenomen.  De impact is enorm. Je ziet mensen en ondernemingen verschillend reageren en optreden. Sommige raken in volslagen paniek. Anderen lukt het om rustig te blijven. 

Hoe het ook zij. We moeten er met z'n allen doorheen. 

Hoe goed ben je in van een slechte dag een goede maken? Stel jezelf 3 vragen:

  1. Weet ik hoe ik van een slechte dag een goede maak?
  2. Hoe doen andere mensen dat en wat leer ik daarvan?
  3. Hoe werkt dat in mijn organisatie?

Als management wil je uiteraard jouw mensen zo goed mogelijk leiden en in staat stellen om optimaal te presteren en groeien.

Mensen zijn bijzonder en tot veel in staat. Maar mensen hebben allemaal wel een aparte gebruiksaanwijzing en zijn gevoelig voor interne en externe stressfactoren.

  • Wil je dat mensen optimaal presteren?
  • Wil je dat mensen elke dag gemotiveerd zijn?
  • Wil je dat mensen elke dag betrokken en gefocust zijn?

Het is dan belangrijk om te weten, dat mensen van nature het beste leven en werken o.b.v. emotioneel gedreven doelen. Als je jouw economische doelen daar het gevolg van maakt, kunnen de prestaties met 30-40% verbeteren en los je bovendien nog een aantal veel voorkomende problemen op.

Wil je meer weten over 'organisatie stress managen' en 'ruimte maken voor groei en emotie' en wat dat juist voor jou op kan leveren? Plan dan een gesprek in en behaal snel de eerste quick wins: https://lnkd.in/e_vhkTQ