Investeer nu in de gezondheid van jouw organisatie!

Coronavirus (COVID-19): Hoe pas je emotioneel gedreven doelen toe in jouw organisatie?

Gepubliceerd op 16 mei 2020 om 18:55

Het Coronavirus heeft de samenleving en economie overgenomen.  De impact is enorm. Je ziet mensen en ondernemingen verschillend reageren en optreden. Sommige raken in volslagen paniek. Anderen lukt het om rustig te blijven. 

Hoe het ook zij. We moeten er met z'n allen doorheen. 

Is er volgens jou één systeem of methode, dat voor iedereen werkt? Of zie je dat anders? Hoe doe je dat binnen jouw organisatie? Stel jezelf 3 vragen:

  1. Behandel ik iedereen hetzelfde?
  2. Waarom doe ik dat en wat vind ik daar eigenlijk van?
  3. Krijg ik betere resultaten, als ik het anders doe?

Als executive / management wil je uiteraard jouw mensen zo goed mogelijk leiden en in staat stellen om optimaal te presteren en groeien.

Mensen zijn geweldig en tot veel in staat. Maar mensen hebben allemaal wel een aparte gebruiksaanwijzing en zijn gevoelig voor interne en externe stressfactoren.

  • Wil je dat mensen optimaal presteren?
  • Wil je dat mensen elke dag gemotiveerd zijn?
  • Wil je dat mensen elke dag betrokken en gefocust zijn?

Het is dan belangrijk om te weten, dat mensen van nature het beste leven en werken o.b.v. emotioneel gedreven doelen. Als je jouw economische doelen daar het gevolg van maakt, kunnen de prestaties met 30-40% verbeteren en los je bovendien nog een aantal veel voorkomende problemen op.

Wil je meer weten over deze expertise en wat het jou exact op kan leveren? Plan dan een sparring gesprek in en behaal snel de eerste quick wins: https://lnkd.in/e_vhkTQ